Hårbundsundersøgelse på Hadsten Apotek

Din hårtabs situation og mulig behandling med Crescina kan nu fastlægges med et særligt mikro-kamera, specielt udviklet af det schweiziske firma LABO SUISSE til personer som kæmper med forskellige hårtabs lidelser. Hadsten Apotek har indgået samarbejde med den danske importør Galaxa Pharma, som har specialiseret sig i Anti-Aging produkter, og kan nu tilbyde denne analyse til vores kunder gratis og helt uforpligtende.

Det er nu muligt at analysere tilstanden af din hårbund, hårsække og hårrødder herunder særligt, hvor mange af dine hårrødder der er aktive, i dvale og udtørret. Denne analyse er særlig vigtig, når man kigger på de forskellige behandlinger for hårtab og hårudtynding, da en succesfuld behandling alene kan fastsættes, når tilstanden af hårrødderne er kendt. Det er vigtigt at sikre, at alle hårrødder er i live inden behandlingen påbegyndes. Er hårrødderne døde, kan ingen behandling reetablere en ellers tidligere fyldig hårpragt.

Crescina er et produkt, som er udviklet til at behandle hårtab. Crescina kan både fremme hårvæksten og mindske hårtabet.

Book en tid til hårbundsanalyse.