Din sundhed

Din sundhed er vigtig for os som apotek. Derfor står vi altid til rådighed, og hjælper dig med råd og vejledning om alle vores produkter. Vi kan svare på alle de spørgsmål du måtte have, og vi kan vejlede dig til, hvordan du skal håndtere din medicin.

På Hadsten Apotek kan du både fornye din nuværende recept og få vejledning omkring dine nuværende recepter. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du skal indtage din medicin.

Hvis du har brug for kompetent vejledning fra professionelle fagfolk, kan du altid henvende dig på apoteket. Du kan også sende dit spørgsmål på hadsten@apoteket.dk – eller du kan benytte vores kontaktformular (klik her) her på siden.

Har du spørgsmål til din medicin, eller skal du have fornyet din recept, så kan du ligeledes afgive din bestilling via mail til hadsten@apoteket.dk. Se “Din medicin” for mere information.

Her på siden kan du desuden blive klogere på tilskudsberettiget medicin. Der er nemlig nogle regler og tilskudsgrænser, der er gode at have styr på, hvis man modtager tilskudsberettiget medicin. Du kan læse mere om tilskuddet fra det offentlige under “Medicintilskud“.

Vi har desuden en BMI-beregner her på siden, som du kan benytte, hvis du ønsker at få udregnet dit BMI-tal. BMI-beregneren udregner et tal, som fortæller dig, om du er undervægtig, normalvægtig eller overvægtig. På den måde får du en indikator på, om du har brug for et vægttab. Det er vigtigt at understrege, at BMI-beregneren blot er en indikator, da der er mange andre aspekter, der kan spille ind, når en BMI beregnes. Læs mere om hvad der kan spille ind, når en BMI skal udregnes her på siden.